genti si accesorii pentru femei 0720 933 055
Bine ai venit, | Contul meu
Cosul tau:

produse
Nu sunt produse in cos
  • LIVRARE GRATUITA LA ORICE COMANDA IN TOATA TARA
  • LA 2 PRODUSE CUMPARATE 20 LEI REDUCERE
  • COSTURI DE RETUR GRATUITE *

Termeni si conditii

Termeni si conditii chicbags.ro

 

 

 

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.chicbags.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

 

Pentru a putea finaliza o comanda, clientul trebuie sa accepte Termenii si Conditiile specificate in acest capitol, fiind necesara bifarea casutei de acceptare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.

 

 

 

1.     Definitii

 

www.chicbags.ro – site aflat in proprietatea exclusiva a societatii Value Bags Online 2017 SRL, organizata in baza legii romane.

 

SITE – Domeniul www.chicbags.ro si subdomeniile acestuia

 

CONTINUT - toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

 

continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Value Bags Online 2017 SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 

orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Value Bags Online 2017 SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Value Bags Online 2017 SRL intr-o anumita perioada;

 

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Value Bags Online 2017 SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 

date referitoare la Value Bags Online 2017, sau alte date privilegiate ale acesteia.

 

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

 

UTILIZATOR/MEMBRU - Persoana fizica ce are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Value Bags Online 2017 SRL si acesta.

 

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI.

 

CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT.

 

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii.

 

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

 

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Value Bags Online 2017 SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Value Bags Online 2017 SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

 

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultate din vanzarea unui produs de catre Value Bags Online 2017 SRL catre Client.

 

 

 

2.     Aspecte Generale

 

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Value Bags Online 2017 SRL si acesta.

 

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acesteia in scris catre Value Bags Online 2017 SRL.  

 

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil pe www.chicbags.ro.

 

2.4. Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului, Value Bags Online 2017 SRL sau oricarui tert cu care Value Bags Online 2017 SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

 

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Value Bags Online 2017 SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Value Bags Online 2017 SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc)

 

2.5.2. Value Bags Online 2017 SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

 

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Value Bags Online 2017 SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Value Bags Online 2017 SRL destinate acestui scop.

 

2.7. Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Value Bags Online 2017 SRL.  

 

2.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata Value Bags Online 2017 SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Value Bags Online 2017 SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

 2.9. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si au capacitatea legala de a incheia acte juridice.

 

 

 

3. Continut

 

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Value Bags Online 2017 SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Value Bags Online 2017 SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului Value Bags Online 2017 SRL, indepartarea insemnelor protejate de dreptul de autor al Value Bags Online 2017 SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Value Bags Online 2017 SRL.

 

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Value Bags Online 2017 SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Value Bags Online 2017 SRL cu referire la acel continut.

 

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

 

3.5. In cazul in care Value Bags Online 2017 SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul sau Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Value Bags Online 2017 SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Value Bags Online 2017 SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului Value Bags Online 2017 SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 

 

4. Contact

 

4.1. Value Bags Online 2017 SRL  publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

 

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat Value Bags Online 2017 SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

 

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Value Bags Online 2017 SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

 

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Value Bags Online 2017 SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Value Bags Online 2017 SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Value Bags Online 2017 SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.  

 

4.5. Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

 

 

 

5. Newslettere si alerte

 

5.1. Membrul sau Clientul are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Value Bags Online 2017 SRL.

 

5.2. Datele preluate de la Membru sau Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Value Bags Online 2017 SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

 

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

 

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

 

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

 

5.3.3. Prin contactarea Value Bags Online 2017 SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

 

5.5. Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea Value Bags Online 2017 SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

 

 

 

6. Politica de confidentialitate

 

6.1. Value Bags Online 2017 SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 

• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta

 

• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

 

• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

 

• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

 

• contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

 

• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

 

• scopuri statistice.

 

6.2. Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Value Bags Online 2017 SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Value Bags Online 2017 SRL, prin intermediul unei cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Strada Grivitei 163, Bloc J, Scara A, etaj 2, urmatoarele:

 

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

 

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; 

 

6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Value Bags Online 2017 SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

 

6.4. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Value Bags Online 2017 SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

6.5. Value Bags Online 2017 SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Value Bags Online 2017 SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului sauClientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Value Bags Online 2017 SRL si/sau al eventualilor terti cu care Value Bags Online 2017 SRL are contracte de parteneriat in acel moment. 

 

6.6. Utilizatorul sau Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

 

6.7. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.4, Membrul sau Clientul se va adresa Value Bags Online 2017 SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

 

6.8. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

 

6.9. Politica de confidentialitate Value Bags Online 2017 SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Value Bags Online 2017 SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

 

6.10. Value Bags Online 2017 SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului sau Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului sau Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

 

6.11. Exceptie de la prevederile art. 6.9. va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

 

6.12. Value Bags Online 2017 SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

 

6.13. Value Bags Online 2017 SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

 

 

 

7. Politica de vanzare online

 

7.1. Accesul la serviciu

 

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Client sau Membru, nefiind obligatorie crearea unui cont pentru a cumpara prin intermediul site-ului www.chicbags.ro. 

 

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

 

7.1.3. Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul Clientului si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Value Bags Online 2017 SRL si site-ul www.chicbags.ro.  Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.

 

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

 

7.1.5. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut.

 

7.2. Produse si servicii

 

7.2.1. Value Bags Online 2017 SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Value Bags Online 2017 SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

 

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

 

7.2.3. Value Bags Online 2017 SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

 

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

 

7.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. Value Bags Online 2017 SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in conturile Value Bags Online 2017 SRL. 

 

7.2.6. Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici si greutate, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte site-uri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Value Bags Online 2017 SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare.  Value Bags Online 2017 SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

 

7.2.7. In imaginile produselor Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. Acele produse nu vor aparea pe formularul de vanzare.

 

 

 

7.3. Comanda online

 

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate pe site. Comenzile pot fi facute si la adresa de e-mail comenzi@chicbags.ro.

 

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si valabile la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

 

7.3.3. In situatia in care Clientul sau Membrul nu intelege sa respecte dispozitiile art. 7.3.2. cu privire la datele sale de contact (numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, etc) Value Bags Online 2017 SRL va proceda la denuntarea contractului cu toate efectele ce decurg din aceasta (anularea comenzii, repunerea bunului in vanzare) dupa expirarea unui termen de 24 de ore de la momentul primei incercari de contactare a Clientului prin mijloacele puse de acesta la dispozitie in momentul plasarii comenzii. 

 

7.3.4. Pe perioada celor 24 de ore, bunul ramane la dispozitia Clientului sau Membrului, urmand ca in situatia in care Value Bags Online 2017 SRL se regaseste in imposibilitatea de a contacta Clientul sau Membrul, sa procedeze potrivit. art. 7.3.3. 

 

7.3.5. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Value Bags Online 2017 SRL are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Value Bags Online 2017 SRL (telefonic sau e-mail), pentru confirmarea personala a comenzii. Clientii accepta ca Value Bags Online 2017 SRL nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.

 

7.3.6. Value Bags Online 2017 SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabila adresata Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:  

 

• 7.3.6.1. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Value Bags Online 2017 si/sau partenerilor acestuia;

 

• 7.3.6.2. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

 

• 7.3.6.3. pentru alte motive obiective.

 

• 7.3.6.4. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

 

• 7.3.6.5. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Value Bags Online 2017, in cazul platii online;

 

7.3.7. In ipoteza in care pretul produsului comercializat a fost afisat in mod gresit dintr-o eroare umana sau de soft, avand un caracter derizoriu in raport cu natura/caracteristicile produsului, Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele vor fi rambursate de catre Value Bags Online 2017 SRL in termen de maximum 14 zile calendaristice, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

 

7.3.8. In cazul in care Clientul refuza primirea coletului de la curier de mai mult de 2 (doua) ori consecutiv, Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice alta comanda viitoare, cu notificarea Clientului printr-un e-mail la plasarea comenzii, prin care va fi informat despre faptul ca nu mai poate beneficia de plasarea unei comenzi atat prin intermediul site-ului cat nici telefonic.

 

7.3.9.  In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre Value Bags Online 2017 SRL in maxim 14 zile de la data la care Value Bags Online 2017 SRL a luat la cunostinta de acest fapt.

 

7.3.10. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Value Bags Online 2017 SRL va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune rambursarea sumelor achitate in maxim 14 zile de cand Value Bags Online 2017 SRL a luat cunostinta de acest fapt.

 

7.3.11. O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca Clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse) acesta va anula comanda care nu corespunde cu dorintele sale si o face o noua comanda in sistem.

 

7.3.12. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Value Bags Online 2017 SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 

7.3.13. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

 

 

 

7.4. Comanda telefonica

 

7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice la numarul 0720 933 055 de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 19:00.

 

7.5. Contract si finalizare

 

7.5.1. Value Bags Online 2017 SRL va transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

 

7.5.2. Value Bags Online 2017 SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

 

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Value Bags Online 2017 SRL, devine Contract onorat.

 

 

 

7.6. Transport

 

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la Value Bags Online 2017 SRL este gratuita si este efectuata prin curier rapid.

 

7.6.2. Livrarile se vor efectua in maxim 3 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii prin intermediul site-ului www.chicbags.ro, exceptie facand vacantele si sarbatorile legale. Plasarea comenzii cu succes este confirmata prin e-mail-ul de confirmare.

 

7.6.2.1. Prin acceptarea prezentelor Termeni si Conditii, Clientul convine cu Value Bags Online 2017 SRL ca termenul de livrare este de cel mult 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii cu succes.

 

7.6.2.2. Nu este considerata ca fiind acceptata comanda Clientului privind livrarea produselor la o anumita data, cu depasirea termenului de livrare de 3 zile lucratoare de la data plasarii  comenzii cu succes.

 

7.6.2.3. Clientul care a solicitat amanarea livrarii va fi instiintat pe e-mail ca livrarea produselor se face in termen de cel mult 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii cu succes. In cazul in care Clientul nu va consimti asupra termenului de livrare mai sus-mentionat, Value Bags Online 2017 SRL va anula comanda plasata din cauza imposibilitatii de a conveni asupra termenului de livrare. In cazul in care Clientul nu raspunde la e-mail in termen de 24 de ore sau la apelul telefonic, lipsa raspunsului va fi considerata drept imposibilitate de a conveni asupra termenului de livrare si atrage consecinta anularii comenzii plasate.

 

7.6.3. Orice intarziere cauzata de alti factori externi care tin de activitatea curierului si nu a Value Bags Online 2017 SRL, o exonereaza pe aceasta de orice raspundere fata de client. Programul de livrare de trei zile lucratoare se va respecta in masura in care plasarea comenzii se va face pana la ora indicata in Contract, exceptie facand intarzierile cauzate de firma de curierat sau evenimentele deosebite care fac imposibila livrarea (ex. Black Friday).

 

 

 

7.7. Calitate si garantii

 

7.7.1. Fiecare produs comercializat de Value Bags Online 2017 SRL beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor legale.

 

7.7.2. In cazul in care Value Bags Online 2017 SRL nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Value Bags Online 2017 SRL ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre Value Bags Online 2017 SRL in termen de maximum 14 zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

 

7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, Value Bags Online 2017 SRL va informa Clientul prin e-mail si/sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Value Bags Online 2017 SRL a unui raspuns din partea Clientului sau imposibilitatea contactarii Clientului la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare.

 

 

 

7.8. Returnarea produselor

 

7.8.1. Clientul Value Bags Online 2017 SRL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract. 

 

7.8.1.2. Produsele cu defect de fabricatie se pot returna numai dupa sesizarea prin e-mail la adresa office@chicbags.ro in maxim 24 de ore de la primirea coletului, sau prin completarea formularului de contact. Sesizarile telefonice nu vor fi luate in considerare. 

 

Produsele cu defect de fabricatie se pot returna numai dupa sesizarea prin e-mail la adresa office@chicbags.ro in maxim 24 de ore de la primirea coletului. Sesizarile telefonice nu vor fi luate in considerare. Daca se constata ca produsul livrat prezinta defecte din fabricatie, returul va fi gratuit numai cu respectarea  conditiilor din prezentul articol. Pentru a se constata existenta defectului este necesara trimiterea de catre Client a unor fotografii explicite cu produsele pe adresa office@chicbags.ro , in vederea stabilirii de comun acord a returului. Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a nu acoperi taxele de retur pentru produse care nu prezinta defecte grave. Prin defecte grave se intelege, dar fara a se limita la taieturi, zgarieturi, degradare evidenta. Dublura din material textil (captuseala) din interiorul posetelor poate varia de la lot la lot, fara ca acest lucru sa influenteze aspectul final si calitatea produselor. 

 

7.8.1.3. Produsele nu pot fi returnate in urmatoarele situatii: 

 

-  Produsele care prezinta deteriorari cauzate de Client fie prin manipularea gresita a acestuia fie provocate de cauze ce tin de modul de pastrare a produselor (in zone umede, afara, etc.);

 

-  Nu se accepta pentru returnare produsele care au suferit modificari;

 

- Clientul Value Bags Online 2017 SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

 

- Nu se vor putea returna produsele care nu vor respecta indicatiile privind ambalarea si returnarea, astfel cum sunt acestea explicate in articolele ce urmeaza 7.8.1.6. si 7.8.1.7.

 

7.8.1.4. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, in conformitate cu art. 9 din OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

 

7.8.1.5. Produsele se vor returna in ambalajul original, in stare perfecta, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original; in situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat. 

 

7.8.1.6. Produsele de tip poseta/geanta se vor returna in aceeasi stare in care au fost primite (etichete atasate, saculet de protectie nedeteriorat ) si fara a prezenta semne de uzura. Ambalarea trebuie sa se faca intr-un ambalaj suficient de larg astfel incat poseta sa nu se indoaie si sa nu creeze cute care pot duce la deteriorarea acesteia. Recomandam ambalarea in plicul de curierat din plastic in care a fost primita. Daca ambalajul original nu se mai poate folosi, se poate utiliza orice ambalaj de plastic sau de carton, saculetul de protectie din material textil al posetei nefiind suficient pentru impachetarea in vederea trimiterii returului. 

 

Deteriorarile survenite pe parcursul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare anuleaza posibilitatea rambursarii contravalorii produsului, de aceea este important sa urmati indicatiile de mai sus.

 

7.8.1.7. Produsele de incaltaminte trebuie sa nu fie uzate pe talpa sau in interior, sa nu prezinte zgarieturi sau pete, sa aiba toate etichetele intacte si sa fie returnate in ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate parte a produsului. Eticheta de expeditie nu se va lipi direct pe cutia de pantofi, ci peste un ambalaj protector ( sac curierat, punga plastic, alta cutie, ambalaj hartie ). 

 

Deteriorarile survenite pe parcursul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare anuleaza posibilitatea rambursarii contravalorii produsului, de aceea este important sa urmati indicatiile de mai sus.

 

7.8.2. Clientul se obliga sa notifice Value Bags Online 2017 SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

 

7.8.3. Clientului care a notificat Value Bags Online 2017 SRL conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare, in caz contrar, Value Bags Online 2017 SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

 

7.8.3.1. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1.2 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile lucratoare prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

 

7.8.3.2. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1.2., iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), Clientul nu va putea beneficia de nicio despagubire.

 

7.8.4. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la confirmarea returului. Returnarea se face numai in conturile indicate de Client pe care le va comunica pe e-mail la adresa office@chicbags.ro, sau prin mandat postal expediat la adresa din buletin a Clientului. 

 

7.8.5. In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

 

7.8.6. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.2 si 7.8.1.6. – 7.8.1.7., si a solicitat inlocuirea acestuia potrivit dispozitiilor legale, iar Value Bags Online 2017 SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.4.

 

7.8.7.  Contravaloarea serviciilor suplimentare privind transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza in situatia in care acesta din urma opteaza pentru o alta metoda de livrare decat cea standard oferita de Value Bags Online 2017 SRL. 

 

8. Frauda

 

8.1 Value Bags Online 2017 SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

 

8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

 

8.3 Value Bags Online 2017 SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta Value Bags Online 2017 SRL.

 

8.4. Clientul sau Membrul va informa Value Bags Online 2017 SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

 

8.5. Value Bags Online 2017 SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

 

8.6. Comunicarile realizate de catre Value Bags Online 2017 SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

 

8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutul si/sau Value Bags Online 2017 SRL. Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 

8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

 

8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Value Bags Online 2017 SRL catre Membru / Client.

 

8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul.

 

8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Value Bags Online 2017 SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

 

 

9. Limitare de responsabilitate

 

9.1. Value Bags Online 2017 SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

 

9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Value Bags Online 2017 SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Value Bags Online 2017 SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat Value Bags Online 2017 SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza. 

 

9.3. Value Bags Online 2017 SRL  nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial si/sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Value Bags Online 2017 SRL.

 

9.4.  Value Bags Online 2017 SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

 

9.5. Value Bags Online 2017 SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Value Bags Online 2017 SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

 

9.6. Value Bags Online 2017 SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 

9.6.1.  produsul va fi potrivit cerintelor clientului

 

9.6.2. produsele obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul site-ului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

 

9.7. In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

 

 

 

10. Forta majora si cazul fortuit

 

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

 

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligata/obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

 

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata /exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o/il impiedica sa o duca la bun sfarsit.

 

10.4. Daca in termen de 14 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 14 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

 

 

 

11. Litigii

 

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Value Bags Online 2017 SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord, cel putin cu prevederile Termenilor si Conditiilor.

 

11.2. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Membru/Client si Value Bags Online 2017 SRL se va rezolva pe cale amiabila.

 

11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru/Client si Value Bags Online 2017 SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Value Bags Online 2017 SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. 

 

 

 

12. Dispozitii finale

 

12.1. Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificarea prealabila a Membrului sau Clientului.

 

12.2. In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, Value Bags Online 2017 SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

 

12.3. Value Bags Online 2017 SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.